This is me!

This is me!

Hallo lezer,

Ten eerste wil ik tegen je zeggen dat ik het onwijs leuk vind dat je mijn weblog bekijkt. Wil je meer over mij weten of over mijn beweegredenen om deze weblog te starten? Lees dan vooral verder.

Mijn naam is Donna Kalkhoven, 20 jaar en journalist-to-be. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie. Hetgeen wat ik het liefste doe is een goed boek lezen of mijn favoriete serie kijken. Daarnaast ben ik op regelmatige basis te vinden in de bioscoop. Ik weet dat je een film ook gewoon kan downloaden, maar de bioscoop geeft mij het gevoel dat ik de film als allereerste mag zien. Naast boeken, televisieseries en films ben ik, net zoals iedere vrouw, te porren voor een dag uitgebreid shoppen. Ik heb een lichte verslaving voor schoenen en shawls.

Ik ben deze weblog begonnen, omdat ik denk dat ik een gat in de markt heb gevonden, namelijk: religiejournalistiek met een specialisme in de moderne kerk. Ik ga zelf naar zo’n moderne kerk en ervaar hier de zingeving waar zoveel mensen naar op zoek zijn anno 2015. Veel mensen, zowel niet-christenen als christenen, weten niet eens dat dit soort kerken bestaan. Laat staan dat ze weten wat de visie van zulke kerken is of hoe deze kerken denken over verschillende (ethische) vraagstukken.

Wil jij weten wat nou zo anders is aan een moderne kerk? Lees dan mijn artikelen over de moderne kerk.

Nogmaals bedankt voor je interesse in mijn weblog. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je me inhuren als journalist?

Mail dan naar: Donnakalkhoven1995@gmail.com

Of laat een reactie achter en ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *