Zeg het met je ogen…

Zeg het met je ogen…

Even drie minuten niet praten, maar elkaar aankijken. Hoe is dat? Wat zeggen jouw ogen? Ik probeerde het uit met verschillende stellen, namelijk: vreemden, zussen, vrienden, geliefden en een moeder met dochter. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier!

In deze video zijn de woorden God, Jezus of de Bijbel geen enkele keer gebruikt, maar dat hoeft ook niet. Als christen of gelovig persoon ben je ook niet altijd aan het praten over God of Jezus. Geloof is een lifestyle, iets wat bij een persoon hoort, iets wat diegene uitdraagt op de juiste momenten en niet continue iemand anders mee lastig valt.

 

Mijn dank gaat uit naar:
Het mediateam van CLC Utrecht en alle andere mensen die meegewerkt hebben aan de video. Deze video is getoond in City Life Chruch Utrecht tijdens het thema ‘Heilige Geest, een introductie’. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *