Archief van
Maand: december 2015

Zeg het met je ogen…

Zeg het met je ogen…

Even drie minuten niet praten, maar elkaar aankijken. Hoe is dat? Wat zeggen jouw ogen? Ik probeerde het uit met verschillende stellen, namelijk: vreemden, zussen, vrienden, geliefden en een moeder met dochter. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier!

Geloof anno 2015. Is dat nog wel populair?

Geloof anno 2015. Is dat nog wel populair?

Afgelopen dinsdag (1 december 2015) was ik te gast bij de minor ‘Radio’ van de HvA, om te spreken over ‘het geloof anno 2015’. Tijdens de uitzending sprak ik onder andere over wat de moderne kerk is, waarom ik christen ben en over de worshipband Hillsong United. Benieuwd wat ik allemaal te zeggen had? Luister dan snel naar het audiofragment! 

Preach and Pray with Linda Honing

Preach and Pray with Linda Honing

Linda Honing is 42 jaar oud, woont in IJsselstein en komt al twee jaar in City Life Church Utrecht  (CLC). Ze is ruim 22 jaar getrouwd en heeft vier kinderen, drie dochters en één zoontje van 22, 20, 17 en 4 jaar oud. Ik stelde haar zeven vragen over haar keuze om naar zo’n moderne kerk te gaan. 

Kerk 2.0: de oplossing!

Kerk 2.0: de oplossing!

Iedereen kent ze wel, de grote en koude kerken met houten banken en enorme orgels. Juist, dat is de traditionele kerk. Jarenlang was de kerk het middelpunt in een dorp of stad totdat de ontzuiling kwam in de jaren ’60. Mensen stopte met naar de kerk gaan en voor vele kwam het geloof ‘op een laag pitje’ of ging het pitje zelfs helemaal uit. Maar zoals in de aard van de mens zit: we zoeken altijd een oplossing. Zo hebben…

Lees Meer Lees Meer